Hyppää pääsisältöön

Kuntajohdon keskustelutilaisuus, teemana talous ja omaisuus

Tapahtuma-aika: 21.10.2021 8:00 - 9:00

Tapahtumapaikka: Teams-etäyhteys

Keski-Suomen hyvinvointialueen valmistelu on saatu käyntiin ja varsinainen toiminta alkaa 1.1.2023. Sitä ennen käydään tammikuussa 2022 ensimmäiset hyvinvointialueen aluevaalit. Keski-Suomen hyvinvointialueesta muodostuu Keski-Suomen suurin työnantaja.

Tällä hetkellä hyvinvointialueen valmistelua tekee Keski-Suomen hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin. Toimielin-nimestä huolimatta se ei kuitenkaan vielä tee varsinaisia päätöksiä palveluista vaan valmistelee asioita ja kerää tietoa luovuttavista organisaatioista, jotta aluevaltuusto pääsee tekemään päätöksiä ensi maaliskuuta alkaen. 

Tahti valmistelutyössä on tiivis ja kysyttävää on paljon. Vastataksemme kysymyksiinne aloitamme Keski-Suomen kuntajohdolle avoimet keskustelutilaisuudet, joissa kerromme valmistelun tilanteesta ja käymme kysymyksiänne.

Kutsumme Keski-Suomen kunnanjohtajat ja sote-johtajat tai heidän osoittamansa henkilön keskustelutilaisuuksiin torstaisin klo 8-9 Teamsilla. Teemoissa käsittelemme muun muassa tiedon siirtoon ja keruuseen liittyviä asioita.

Keskustelutilaisuuksien ajankohdat ja teemat

  • to 21.10. klo 8−9, Talous- ja omaisuus, Aija Suntioinen
  • to 28.10. klo 8−9, Toimitilat ja vuokrasopimukset, Aija Suntioinen
  • to 4.11. klo 8−9, Tukipalvelut, Tuija Koivisto, Aija Suntioinen, Jari Porrasmaa ja Pauliina Mäenpää
  • to 11.11. klo 8−9, Yhdyspinta-asiat, Hanna Helaste

Kutsut keskustelutilaisuuksiin tulevat erillisinä Teams-kutsuina. Keskustelutilaisuudet tulevat jatkumaan loppuvuoden ajan ja teemat tiedotetaan lähempänä tilaisuuksia.

Ennakkokysymyksiä

Kysymyksiä päivän teemasta voi laittaa etukäteen osoitteella keski-suomen.sote@jyvaskyla.fi. Kysymyksiä ja niiden vastauksia tullaan keräämään myös valmistelun sivuille www.hyvaks.fi.  

Lisätietoja:

  • Keski-Suomen hyvinvointialue, väliaikainen valmistelutoimielin, puheenjohtaja Kati Kallimo, p. 050 442 2302, kati.kallimo(at)jyvaskyla.fi 
  • Sanna-Riikka Koponen, viestintäasiantuntija, Keski-Suomen sote-uudistuksen hankkeet, p. 050 598 8481, sanna-riikka.koponen(at)jyvaskyla.fi