Hyppää pääsisältöön
Kuntajohdon keskustelutilaisuus, Teams

Kuntajohdon keskustelutilaisuus, teemana henkilöstötiedon keruu ja yt-asiat

Tapahtuma-aika: 27.01.2022 8:00 - 9:00

Tapahtumapaikka: Teams-etäyhteys

Keski-Suomen hyvinvointialueen valmistelu on käynnistynyt ja varsinainen toiminta alkaa 1.1.2023. Sitä ennen käydään tammikuussa 2022 ensimmäiset hyvinvointialueen aluevaalit. Keski-Suomen hyvinvointialueesta muodostuu Keski-Suomen suurin työnantaja.

Tällä hetkellä hyvinvointialueen valmistelua tekee Keski-Suomen hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin. Toimielin-nimestä huolimatta se ei kuitenkaan vielä tee varsinaisia päätöksiä palveluista vaan valmistelee asioita ja kerää tietoa luovuttavista organisaatioista, jotta aluevaltuusto pääsee tekemään päätöksiä ensi maaliskuuta alkaen. 

Tahti valmistelutyössä on tiivis ja kysyttävää on paljon. Vastataksemme kysymyksiinne aloitamme Keski-Suomen kuntajohdolle avoimet keskustelutilaisuudet, joissa kerromme valmistelun tilanteesta ja käymme kysymyksiänne.

Kutsumme Keski-Suomen kunnanjohtajat ja sote-johtajat tai heidän osoittamansa henkilön keskustelutilaisuuksiin torstaisin klo 8-9 Teamsilla. Teemoissa käsittelemme muun muassa tiedon siirtoon ja keruuseen liittyviä asioita.

Teema

  • to 27.1.2022 klo 8−9, henkilöstötiedon keruu ja yt-asiat, Riitta Hallberg, Keski-Suomen hyvinvointialue, henkilöstöjaoston puheenjohjaja ja väliaikaisen valmistelutoimielimen jäsen

Kutsut keskustelutilaisuuksiin tulevat erillisinä Teams-kutsuina. 

Ennakkokysymyksiä

Kysymyksiä päivän teemasta voi laittaa etukäteen osoitteella keski-suomen.sote@jyvaskyla.fi. Kysymyksiä ja niiden vastauksia tullaan keräämään myös Usein kysytyt kysymykset -sivulle.

Lisätietoja:

  • Keski-Suomen hyvinvointialue, väliaikainen valmistelutoimielin, puheenjohtaja Kati Kallimo, p. 050 442 2302, kati.kallimo(at)jyvaskyla.fi 

Lisätietoja tilaisuuden järjestelyyn liittyen:

  • Sanna-Riikka Koponen, viestintäasiantuntija, Keski-Suomen sote-uudistuksen hankkeet, p. 050 598 8481, sanna-riikka.koponen(at)jyvaskyla.fi